Δώσε Αργύρη, δώσε λέμε!!!


Ο Αργύρης Ντινόπουλος, είναι φίλος μου πολλά χρόνια.. Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, όπως γνωρίζετε, ήταν δημοσιογράφος. Τον έζησα πολλά χρόνια στην "Απογευματινή", και γι αυτό τον αγαπώ, γιατί πάντα ήταν ειλικρινής και.. δεν μασούσε ποτέ. Την ίδια τακτική ακολουθεί και στην πολιτική...
Από τα parapolitika. gr, μεταφέρω τη φωτογραφία και το κείμενο:

Ντινόπουλος σε Χατζηνικολάου: Πέστα όλα Νίκο


Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 13:32

Τι αποκαλύπτει το νέο έγγραφο-ντοκουμέντο που παρουσίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για τον Ν.Χατζηνικολάου



       
Τι αποκαλύπτει το νέο έγγραφο-ντοκουμέντο που παρουσίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για τον Ν.Χατζηνικολάου
Νέο σήριαλ στην κόντρα Νίκου Χατζηνικολάου με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αργύρη Ντινόπουλο προστέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή με τον κ.Ντινόπουλο να μοιράζει στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες το έγγραφο που αποδεικνύει ότι ο κ.Χατζηνικολάου υπήρξε υπάλληλος της Βουλής τη διετία 1983-1984 ως υπάλληλος στο γραφείο του πατέρα του τότε βουλευτή Έβρου Παναγιώτη Χατζηνικολάου.
Ο κ. Ντινόπουλος δήλωσε μάλιστα ότι από το έγγραφο αποδεικνύεται ότι ο κ. Χατζηνικολάου ήταν μετακλητός υπάλληλος της Βουλής για 2 χρόνια και όχι μόνο για 5-6 μήνες όπως υποστήριξε στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος. Αποχωρώντας μάλιστα από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών ο κ. Ντινόπουλος είπε στους; δημοσιογράφους:
"Πριν μόλις ένα μήνα, στις 2 Σεπτεμβρίου 2012 η εφημερίδα Real News κατακεραύνωνε ( καλώς !) τους διορισμούς συγγενών πολιτικών στην Βουλή.
Σήμερα , όμως , ακούσαμε , ξαφνικά, στον Real FM τον Νίκο Χατζηνικολάου να λέει ότι οι «προσλήψεις εξ αίματος» δεν είναι δα και μεγάλο αμάρτημα (!)
Γιατί και ο ίδιος έκανε ένα τέτοιο «νεανικό αμάρτημα»
Διορίστηκε δηλαδή στο γραφείο του μπαμπά του για ( όπως ισχυρίστηκε) μόλις 5-6 μήνες.
Μόνον που ο διορισμός αυτός ήταν για δύο « γεμάτα» χρόνια ( για όλο το 1983 και για όλο το 1984) όπως αποδεικνύεται από την βεβαίωση του ίδιου του μπαμπά-βουλευτή.
Αυτό φέρνει στο φως το ρεπορτάζ που , βέβαια , συνεχίζεται.
Γι’ αυτό Νίκο , πέστα όλα …" κατέληξε (ο Αργύρης Ντινόπουλος)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις