Η Omicron κρύβεται πίσω από τις αυξανόμενες μολύνσεις στο Τόκιο, τα νέα κρούσματα τα περισσότερα από τον Οκτώβριο

 Η ταχέως εξαπλούμενη παραλλαγή Omicron κρύβεται πίσω από τις αυξανόμενες μολύνσεις από κορωνοϊό στο Τόκιο, όπου τα νέα κρούσματα αυξήθηκαν στα 103 τη Δευτέρα, από 84 την προηγούμενη ημέρα και το υψηλότερο από τις 8 Οκτωβρίου.



Ο κυβερνήτης Yuriko Koike είπε ότι το Τόκιο είχε 25 κρούσματα Omicron, εκ των οποίων τα 11 πιθανώς μεταδόθηκαν εντός της κοινότητας, ανέφερε το Kyodo News.

Η Ιαπωνία προετοιμάζεται για αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων λόγω των ανθρώπων που ταξιδεύουν για τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς. Διαβάστε περισσότερα

Στην Οκινάουα, όπου οι τουρίστες συρρέουν σε δημοφιλή παραλιακά θέρετρα, τα νέα καθημερινά κρούσματα κορωνοϊού αυξήθηκαν σε 130 τη Δευτέρα, το υψηλότερο από τις 25 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το Kyodo. Από τη Δευτέρα, η Οκινάουα είχε καταγράψει συνολικά 88 περιπτώσεις της παραλλαγής Omicron, είπε.

Το Όμικρον εξαπλώνεται και σε άλλους νομούς. Σύμφωνα με το Kyodo, η Καναγκάουα, μια γειτονική νομή του Τόκιο, επιβεβαίωσε ένα κρούσμα τη Δευτέρα. Η Χιροσίμα στη δυτική Ιαπωνία επιβεβαίωσε 12 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τα συνολικά κρούσματα σε 14, ανέφερε η εφημερίδα Chugoku Shimbun.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις