Σήμερα, η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου μου "Το Εκκρεμές του Νου, Ζώντας με την διπολική)

Σας περιμένουμε σήμερα, στην πρώτη από τις δύο παρουσιάσεις του νέου βιβλίου μου "Το Εκκρεμές του Νου, Ζώντας με την διπολική) στην οδό Πανεπιστημίου 17 στις 18.00 μ.μ. (Aegean College).
Η παρουσίαση γίνεται υπό την αιγίδα του του 1ου Επιστημονικού Συνεδρίου "Έρευνα και Καινοτομία στην Παιδοψυχολογία και την Παιδοψυχιατρική", και του επικ. καθηγητή Κοινωνιολογίας του Παν/μίου Αιγαίου Ευστράτιος Παπάνης, ο οποίος το προλόγισε και θα μιλήσει για το βιβλίο. Θα μιλήσουν η κοινωνική λειτουργός- Ψυχοθεραπεύτρια Ελευθερία Νταγκουνάκη και η Χριστίνα Σαββανή, εκδότρια του βιβλίου (εκδόσεις Αλλωστε).
https://www.facebook.com/EkkremesDipoliki/photos/gm.668350946693232/1851711541753409/?type=3&theater

Η σημερινή παρουσίαση, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μάθετε για τη Διπολική Διαταραχή.
Δεν είναι η ασθένεια της ζωής. Οι εναλλαγές της διάθεσης, είναι ακραίες και επικίνδυνες για το άτομο. Για το ίδιο το άτομο κι όχι για τους άλλους. 
Χιλιάδες άτομα, πάσχουν από διπολική διαταραχή, κοινώς, μανιοκατάθλιψη. Άλλοι το γνωρίζουν, άλλοι όχι. 
Θεωρώ, πως είναι καιρός να καταπολεμήσουμε πράγματι, το στίγμα, και να ενημερωθούν όλοι για το ευαίσθητο αυτό θέμα.
Και λέω, πράγματι, διότι όλοι εμφανίζονται ως πολέμιοι του στίγματος, αλλά από πίσω, πετάνε τις παπαριές, τύπου 'είναι τρελή- τρελός", "έλα μωρέ, δεν ξέρεις ότι έχει διπολική;". (ή νεύρωση, ή ότιδήποτε).
Αυτά τα μουλωχτά και τα πισώπλατα, τα δήθεν και τα έτσι κι αλλιώς, πρέπει να τελειώσουν, για να πάμε μπροστά σαν κοινωνία και σαν Άνθρωποι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις