Διαμάχη χρόνων. Ακόμη δεν τον πιάσανε τον Κατσανέβα;




Ειλικρινέστατη επιστολή

Κύριε Κατσανέβα,

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν είστε ειδικός στην Ψυχομετρία. Αυτό το γνωρίζουμε εμείς που έχουμε σπουδάσει Ψυχολογία – Ψυχομετρία. Αρκετά χρόνια τώρα ξεγελάτε τον κόσμο με το γελοίο σας τεστ «Career Gate Test», το οποίο ελέγξαμε και αποδείξαμε ότι είναι μια ΑΠΑΤΗ που κάνει ζημιά στα παιδιά μας. Είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζετε ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ το αντικείμενο. Ωστόσο, καταλαβαίνουμε ότι από τότε που καταδικαστήκατε από το Δικαστήριο (υπενθυμίζουμε το ΜΕΤΡΟΝ τεστ) προσπαθείτε να αποδείξετε ότι εσείς είχατε συμμετάσχει στη σχεδίασή του. Μάταια προσπαθείτε να αποδείξετε κάτι που ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ !

Παραδεχτείτε το γεγονός ότι δεν είστε ειδικός στη Ψυχομετρία και ότι χρησιμοποιείτε Πληροφορικούς που υπογράφουν δεσμευτικά Συμφωνητικά για τα Πνευματικά Δικαιώματα. Τα γνωρίζουμε όλα και παρακολουθούμε διότι αυτή είναι η δουλειά μας.

Επιτέλους, σταματήστε την Ψυχομετρία και ασχοληθείτε με την Πολιτική, που έχετε κάποιες ελπίδες, ιδιαίτερα με τις απόψεις σας για τον Ρατσισμό… 

Η Ιστορία θα σας αμαυρώσει, να είστε σίγουρος για αυτό…
.....................



Προς κάθε σκεπτόμενο – μαχόμενο Δημοσιογράφο

ΘΕΜΑ: Φωτογραφική Προκήρυξη Έργου

Είμαστε μια ομάδα Συμβούλων με εξειδίκευση στην Ψυχολογία, Συμβουλευτική, Ψυχομετρία και παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο χώρο.

Η προκήρυξη έργων που φωτογραφίζουν τον κ. Κατσανέβα, πρώην Βουλευτή, γνωστό ως «Όνειδος» και «Γαμβρός» συνεχίζεται… Το θράσος αυτού του ανθρώπου δεν έχει όρια, ενώ η αντιποίηση εκδηλώνεται στο μέγιστο βαθμό. Προσποιείται ξανά τον «Ψυχομέτρη»!

Όπως ίσως γνωρίζετε ο κ. Κατσανέβας καταδικάστηκε για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας – βλέπετε Δικαστική απόφαση με αριθμό 4241/2006 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που του επιβάλλει ποινή 50000 Ευρώ. Από τότε λοιπόν ο κύριος αυτός προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ειδικός στην Ψυχομετρία και ότι είναι ικανός να σχεδιάζει ψυχομετρικά τεστ! Χρησιμοποιεί λοιπόν φοιτητές Πληροφορικής οι οποίοι σχεδιάζουν κάποια τεστάκια, δήθεν ψυχομετρικά, τα οποία ποτέ και κανένας δεν έχει ελέγξει. Φροντίζει δε ο κύριος αυτός για την προκήρυξη σχετικών έργων. 

Το υπό προκήρυξη έργο απαιτεί γνώσεις ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΑΣ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, καθότι ζητείται η σχεδίαση ενός Πληροφοριακού συστήματος και αναφέρει επί λέξη: "Ψηφιοποιημένο Ψυχομετρικό εργαλείο, Επαγγελματικό προφίλ ωφελουμένων". Ωστόσο, η προκήρυξη αναφέρει επί λέξη:

- "Ο Υπεύθυνος έργου πρέπει Να είναι ειδικός Διαχείρισης έργων" 
- "Ο Υπεύθυνος έργου πρέπει Να είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών επιστημών"". 
- "Θα συνεκτιμηθούν θετικά τα κάτωθι: διδακτική εμπειρία σε Τμήμα ΑΕΙ/ΤΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής σε αντικείμενο σχετικά με τις εργασιακές σχέσεις, τους κοινωνικούς εταίρους κ.α."

Διερωτόμαστε, από πότε ένας οικονομολόγος θεωρείται ειδικός στη σχεδίαση «Ψυχομετρικών εργαλείων»… 

Ως πότε αυτός ο άνθρωπος θα συνεχίζει να εξαπατά τον κόσμο?

Διαβάστε την προκήρυξη για του λόγου το αληθές και αντισταθείτε στη διαφθορά. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 70.000 περίπου, σπασμένο σε δύο έργα των 54.065 και 15.447:

http://new.insete.gr/%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/%CE%9D%CE%AD%CE%B1/Article?i_naid=133&i_ncsid=1&rft=true

"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:
Σχεδιασμός – Ανάπτυξη – Λειτουργία Συστήματος Διαχείρισης
Για την «Ψηφιοποίηση και χρήση Ψυχομετρικού Εργαλείου»
Αριθμός Προκήρυξης: 1/2016, Κωδικός ΟΠΣ Πράξης: 5000084
Αριθμός Προκήρυξης: ΕΞ 000059?23/03/2016
Προϋπολογισμός: 54.065,04 + 15.447,15 πλέον ΦΠΑ 23%
Αναθέτουσα Αρχή: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Γιώργος Αμβράζης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ
Τηλ. 210-3217165, info@sete.gr, Λεωφ.Αμαλίας 34, 105 58 Αθήνα
Το παραδοτέο περιλαμβάνει: Ψηφιοποιημένο Ψυχομετρικό εργαλείο, Επαγγελματικό προφίλ ωφελουμένων.

Ντροπή σας κκ. της ΕΕΔΕ - ΙΝΣΕΤΕ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις