Ο πιο μεγάλος εκβιασμός! - Η τρόικα θέλει να αναλάβει τι αποκρατικοποιήσεις μέσω ξένης εταιρίας και με έδρα το Λουξεμβούργο! (εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)



ΤΙΤΛΟΙ
ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

30-08- 2013

 


ΑΥΓΗ ·Διώχνουν τα παιδιά από το σχολείο- Λαιμητόμος οι όροι εισαγωγής των μαθητών από το λύκειο με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και θα εφαρμοστεί από φέτος.. ·Άφωνη η κυβέρνηση – Διαφωνίες δανειστών για τον έλεγχο του ΤΑΙΠΕΔ και των αποκρατικοποιήσεων·Για ενδεχόμενη επέμβαση στη Συρία – Αντιστάσεις σε ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία  


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πρόκληση! – Ο πιο μεγάλος εκβιασμός – Η τρόικα θέλει να αναλάβει τις αποκρατικοποιήσεις μέσω ξένης εταιρίας και με έδρα το Λουξεμβούργο ·Σενάρια τρόμου (από τη Συρία) για την Ελλάδα – «Ναι στη Σούδα, αν ζητηθεί –Κρίσιμες ώρες.. ·Η βουτιά των βάσεων – Διάλεξαν σχολές μόνο για δουλειά οι νέοι φοιτητές!

ΕΘΝΟΣ ·Πανελλαδικές: Πτώση – ρεκόρ των βάσεων σε 338 τμήματα – Διασώθηκαν οι Σχολές που δίνουν δουλειά·Πρεμιέρα των νέων ρυθμίσεων από τη Δευτέρα – Το χρονοδιάγραμμα των δόσεων για τα αυθαίρετα·Βαβέλ η ΟΛΜΕ- Ανοίγουν τα σχολεία  


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ·Δυσκολεύει το Λύκειο και η πρόσβαση σε ΑΕΙ – ΤΕΙ- Τι φέρνει για μαθητές και εκπαιδευτικούς το νέο νομοσχέδιο·Υποχρεωτικό το Ε9 για όσους έχουν εκτάσεις εκτός σχεδίου – Χιλιάδες ιδιοκτήτες γης θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το έντυπο με νέα στοιχεία ·Στο Αγρίνιο το πανευρωπαϊκό κέντρο της Philip Morris – «Ψήφος εμπιστοσύνης στην Οικονομία»


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ·Παιδεία κάτω από τη βάση – Ρεκόρ πτώσης- Λιγότεροι εισακτέοι·Συρία: κρίσιμα 24ωρα –Κάνουν κράτει, αλλά.. ·Δένδιας – Νόμος και τάξη (στα Γιάννενα..)


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ·Χαστούκι σε Ομπάμα και Κάμερον από Αμερικανούς και Βουλή για Συρία – 6 στους 10 στις ΗΠΑ δεν θέλουν εισβολή, καταψηφίστηκε ο Άγγλος πρωθυπουργός·Βάσεις – Νέα πτώση- ρεκόρ 10ετίας κατά παραγγελία – Με βαθμό 2,81 είσαι φοιτητής! ·Ο υπουργός άδεια σε τον αναπληρωτή υπουργό  (… μίνι σύρραξη Κυριάκου Μητσοτάκη και του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου)  


ΕΣΤΙΑ ·Φόροι, φόροι και πάλι φόροι – Τα αλλεπάλληλα κύρια άρθρα της «Εστίας» ·Θετικές δηλώσεις από τον Όλι Ρεν (Η Ελλάδα σημειώνει πρόοδο και ανάκαμψη…) ·Το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ·Επανεξετάζεται η βάση του 10- Σκέψεις του υπ. Παιδείας για επαναφορά της μετά τη χαμηλή στάθμη εισαγωγής σε ΑΕΙ·Έκτακτη σύσκεψη στην Αθήνα για τη Συρία – Διχογνωμία για χειρισμούς ·Με διαχείριση από το ΤΑΙΠΕΔ- Κομισιόν: Στην Ελλάδα η ευθύνη για τις αποκρατικοποιήσεις

 

ΤΑ ΝΕΑ  ·Βάσεις – Ρυθμιστής η κρίση – Πυξίδα η ελπίδα για δουλειά ·Ψυχρολουσία για Κάμερον – Η βρετανική Βουλή «πάγωσε» τους Τόμαχοκ ·Και ο Στάινμπρουκ λέει «όχι» στο κούρεμα του ελληνικού χρέους (υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών για την Καγκελαρία, σε προεκλογική συγκέντρωση χθες..)

 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις