"ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ" : ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Ο ΣΥΓAΠΑ ( WWW.SOS-SYGAPA.EU ) συμμετέχει στην ολοήμερη παγκόσμια διαμαρτυρία της 28ης Σεπτέμβρη ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών των διαζυγίων από τα δικαστήρια και το σάπιο κοινωνικό σύστημα. Ο Σύλλογός μας είναι συνδιοργανωτής της παγκόσμιας διαμαρτυρίας και Συντονιστής για την Ευρωπαϊκή Ήπειρο.
Όλοι εμείς, οι Γονείς, οι παππούδες, τα αδέλφια, οι θείες - θείοι, είμαστε Ενωμένοι ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ. Ενώνουμε τις φωνές μας στις 28 Σεπτεμβρίου 2012. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΩΝΕΣ
ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.
Θα διοργανωθούν εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στην οργάνωση και υλοποίηση των εκδηλώσεων, παρακαλώ να επικοινωνήσουν με το ΣΥΓΑΠΑ. Τηλέφωνα: 2310524285 / 2106411977 / 6942989785
Οργάνωση: Από την Παγκόσμια συνεισφορά μας:
http://www.facebook.com/events/347315435343140/

Στην Κοζάνη:
28 Σεπτεμβρίου, ώρα 09:00πμ - 02:00 μ.μ. διαμαρτυρία και ενημέρωση πολιτών στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Στη Θεσσαλονίκη:
28 Σεπτεμβρίου, ώρα 10 π.μ. παράσταση στα δικαστήρια
ώρα 06 μμ - 09 μ.μ. διαμαρτυρία και ενημέρωση πολιτών στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

Στην Αθήνα:
Οι εκδηλώσεις στην Αθήνα θα γίνουν σε 2 μέρη , το πρωί και το απόγευμα… Οσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχουν και να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, παρακαλούνται όπως προσέλθουν:

–Το πρωί στα Δικαστήρια Ευελπίδων , εξω από την κεντρική είσοδο.Η εκδήλωση εκεί θα ξεκινήσει στις 9 π.μ. και θα περατωθεί στις 1 μ.μ.

–Το απόγευμα στην οδό Ερμού στο Σύνταγμα μπροστά απο την Εκκλησία της Παναγίας Καπνικαρέας (πληροφορίες στη φωτογραφία) από 5 και 30 μ.μ. έως 9 μ.μ.



Πρόσωπα επικοινωνίας:

ΑΘΗΝΑ
Αλέξης Δεσποινίδης
Γιάννης Καπάτσος
Γιάννης Πάντζος

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λευτέρης Αϋφαντής
Γιώργος Κυριμκίρογλου

ΛΑΡΙΣΑ
Θανάσης Τσουμάνης
Γιάννης Κατσικάς

ΒΟΛΟΣ
Βασίλης Ζαφειρίου

ΚΟΖΑΝΗ
Βασίλης Καμπούρης

ΣΕΡΡΕΣ
Παναγιώτης Γκούβερης

ΝΑΟΥΣΑ
Νίκος Τραπσιώτης

Ακολουθεί το κείμενο ενημέρωσης πάνω στο οποίο βασίζεται η κεντρική μας εκδήλωση και πάνω στο οποίο οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας:
•Τσακωμοί, φωνές, δυστυχώς συχνά ψεύτικες κατηγορίες στα δικαστήρια, λόγια πικρά, και πράξεις ακραίες είναι το σκηνικό ενός διαζυγίου. Και κάπου εκεί θεατής βρίσκεται το παιδί. Το παιδί που αγαπά και τους δύο γονείς, το παιδί που βλέπει την ζωή του να αλλάζει χωρίς να του εξηγούν τι συμβαίνει.
•Αυτό το σκηνικό αφορά στα περισσότερα παιδιά χωρισμένων γονιών που δεν είχαν την πρόνοια και την ωριμότητα να μην μετατρέψουν το σπίτι που ζουν τα παιδιά τους σε πεδίο μάχης.
•Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των διαζυγίων τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με την απόλυτη κώφωση που επιδεικνύει η ελληνική Πολιτεία σε αυτό το μείζον ζήτημα οδηγεί στην ψυχολογική κακοποίηση των παιδιών από το σύστημα που οφείλει να τα προστατέψει. Το σύστημα του ισχύοντος οικογενειακού δικαίου στην Ελλάδα που βασίζεται σε νόμους παρωχημένους και προ πολλού ξεπερασμένους. Το σύστημα που πολλές φορές δεν έχει γνώμονα το συμφέρον του παιδιού αλλά πέφτει στην παγίδα των ψεύτικων καταθέσεων και των περιουσιακών απολαβών των διαδίκων πλευρών και κυρίως της μητέρας αφού σε ποσοστό 99% την επιμέλεια στην Ελλάδα παίρνει η μητέρα.
•Η απίστευτη καθυστέρηση στην εκδίκαση και την έκδοση των αποφάσεων που αφορούν στην επικοινωνία του παιδιού με τον χωρισμένο πατέρα οδηγεί πολύ συχνά στην αποξένωση του παιδιού με τον γονιό του. Το Σύνδρομο Γονικής Αποξένωσης όπως αποκαλείται πλέον από την ιατρική κοινότητα ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ το παιδί να τρέφει συμπάθεια προς τον γονιό που έχει την επιμέλεια αγνοώντας τον άλλο γονιό.
•Μην μένεις απαθής. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ. ΑΣ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.



ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
•Θέσπιση οικογενειακού Δικαστηρίου με συνεπικούρηση από Παιδοψυχολόγο και Κοινωνικό Λειτουργό.
•Εισαγωγή του Θεσμού του Οικογενειακού Διαμεσολαβητή , πριν οι αντιδικίες φθάσουν στα Δικαστήρια.
•Συνεπιμέλεια και Συν-Διατροφή Τέκνων με Υπεύθυνη στάση και των 2 Γονέων, η οποία θα πιστοποιείται από κοινωνικούς λειτουργούς και ΌΧΙ από τα συμβατικά Δικαστήρια …
•Συνταγματική Κατοχύρωση της Πατρότητας ως ισότιμη με την μητρότητα.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΟΧΙ ΜΗΔΕΙΕΣ , ΟΧΙ ΟΙΔΙΠΟΔΕΣ

ΔΙΚΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 2 ΓΟΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΩΝ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΓΟΝΕΙΣ

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!

Σχόλια

  1. Θα συμφωνήσω απόλυτα με το ότι τα παιδιά χρειάζονται και τους δύο γονείς για να μεγαλώσουν με καλή ψυχική υγεία. Θα διαφωνήσω με την κοινή επιμέλεια και ό,τι αυτή συνεπάγεται , διότι δεν μπορεί να υποχρεώνεις το παιδί να μοιράζεται στα δύο και να μην ξέρει ποια είναι η βάση του. Θα τονίσω ότι δεν χρειάζεται παιδοψυχολόγος, αλλά ψυχίατρος για τους γονείς που δημιουργούν πρόβλημα στα ίδια τους τα παιδιά και τα διχάζουν βάζοντάς τα σε διαδικασία επιλογής. Θα πω επίσης ότι θα έπρεπε να διώκεται ποινικά ο γονιός που αντί να σκέφτεται την ψυχική υγεία του παιδιού του, το δηλητηριάζει εναντίον του άλλου γονιού. Τα παιδιά δε φταίνε σε τίποτα, μη τα βάζετε να επιλέγουν. Για κάθε παιδί και ο μπαμπάς και η μαμά είναι ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΕΣ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ. Μη τους γκρεμίζετε τον όμορφο κόσμο τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ...Η ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΩ ΤΑ 500 ΑΠΟ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ..ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ....

      Διαγραφή
    2. Καθαρίστε πρώτα από τις φουσκες που σας περιβάλλουν, γιατί το έργο σας είναι πολυ σημαντικο, και συνεχίστε δυνατα για την συνεπιμέλεια. Έχετε πολύ σκάρτο πράγμα μεταξύ σας και θα σας γκρεμίσει.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνω απολυτα με τις θεσεις του ΣΥΓΑΠΑ,η κοινη επιμελεια ή συνεπιμελεια ή εναλλασσόμενη φροντιδα (έτσι λεγεται στο εξωτερικο)λυνει σχεδον ολα τα προβληματα που δημιουργουνται στις σεχεις παιδιου και χωρισμενων γονεων, όπως: επικοινωνια, διατροφη, συνδρομο PAS, συνδρομο Στοκχόλμης κλπ. Λυνει τα μαθησιακα προβληματα και τα ψυχολογικα προβληματα που καλουνται εκ των υστερων να αντιμετωπισουν τα παιδια και οι γονεις τους. Και για να απαντησω στο παραπανω σχόλιο: Φαντάζει πολύ δύσκολο να σκεφθούν το πιο απλό, λογικό και δίκαιο: "Aν χρειάζονται δύο άνθρωποι για να κάνουν ένα μωρό, τότε δύο άνθρωποι πρέπει να φροντίζουν για ένα μωρό". Συμπερασμα ναι, το παιδι πρεπει να μεγαλωνει και με τους 2 γονεις και ναι σε 2 χωριστα περιβάλλοντα, αφου πλεον οι γονεις του δεν ζουνε χωρια, όταν το παιδι φτασει σε ωριμη ηλικια ας επιλεξει που θελει να μεινει. Το παιδι δεν ειναι ιδιοκτησιακό καθεστώς μόνο σε αυτή/ον που έχει την επιμελεια. ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΡΑ !!! ΙΣΟΤΗΤΑ !!! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα η επιστήμη της ψυχολογίας έγκυρα μας λέει ότι η αλληλεπίδραση πατέρα-παιδιού είναι πολύ σημαντική και επηρεάζειθετικά ή αρνητικά την προσωπικότητα του παιδιού.
    Το 50% των χωρισμένων πατεράδων καταλήγουν να έχουν χάσει την ουσιαστική επαφή με τα παιδιά τους. Κάποιοι διακόπτουν κάθε επικοινωνία, άλλοι διατηρούν μια εθιμοτυπική σχέση, ίσως αυτή που έχει επιβάλλει το Δικαστήριο. Με τον τρόπο αυτό το μήνυμα που στέλνει στο παιδί είναι ότι δεν αξίζει το χρόνο του και την προσοχή του. Ένα μήνυμα που με επιείκεια θα χαρακτηρίζαμε 'τραυματικό' και όταν το παιδί είναι αγόρι η κατάσταση επηρεάζει αποφασιστικά την ψυχή του παιδιού.
    Γνωρίζω διαζευγμένους πατέρες ότι, όχι μόνον τους "γδύνουν'", αλλά και προκειμένου να μην μπορούν να κερδίσουν την επιμέλεια, τους λοιδορούν, τους βγάζουν άχρηστους , ανίκανους και άλλα πολλά που δεν συνάδει να περιγράψω. Ξέρω δε περιπτώσεις που οι μητέρες μιλάνε τόσο άσχημα στα παιδιά τους για τους μπαμπάδες τους που δεν θέλουν ούτε καν να τους συναντήσουν. Το σύνδρομο της γονικής αποξένωσης στο έπακρον. Αυτό συμβαίνει ελάχιστα από την πλευρά των μπαμπάδων απλώς γιατί ελάχιστοι έχουν κερδίσει την επιμέλεια.
    Είναι απαραίτητοι και οι δύο για την δόμηση της προσωπικότητας των παιδιών και την ανάπτυξη των κοινωνικών τους δεξιοτήτων. Σημαντικό είναι και οι δύο γονείς, να συνεχίσουν να είναι γονείς και μετά το διαζύγιο. Αυτό πρέπει η κοινωνία να το αντιληφτεί και να το υποστηρίξει. Ο θεσμός της οικογένειας είναι το τελευταίο προπύργιο που τείνει να καταρριφθεί και οφείλουμε όλοι με σύνεση και μπόλικη αγάπη να αποφεύγουμε να το βάζουμε στο στόχαστρο. Χρειάζεται λοιπόν επειγόντως να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΜΕΑΣ "ΝΕΜΕΣΙΣ"

    ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00001 ] [ 2011.12.26 00:00 ]

    ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΗΤΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΡΙΩΝ (3) ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 7492/2002 ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΟΦΙΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 11/10/2002

    Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΟΦΙΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ~ ΕΚΓΥΝΑΙΚΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗΣ ΛΙΛΙΘΙΑΝΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΜΑΖΟΝΙΚΗΣ ΟΦΙΟΛΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΑΤΑΙΑΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΞΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2002 ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΒΙΑΙΑΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ «ΑΓΚΑΛΙΑ» ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΑΘΗΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΑΡΧΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΕΙΔΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ~ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ~ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 7492/2002 ~ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ~ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΑΕΙ ΟΜΗΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΗΤΟΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Η ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΕΘΕΡΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕ ~ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ~ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ~ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΟΦΙΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ~ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ "ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΗΤΟΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΣΩ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

    http://nemesis.pa-sy-a.gr/2011/12/26/00-00/pa-sy-a_nemesis_2011-12-26_00-00.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΜΕΑΣ "ΝΕΜΕΤΩΡ"

    ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ "ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00004 ] [ 2010.05.22 00:00 ]

    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΕΝΟΠΛΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΙΓΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ~ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΟΒΟΡΟΥ ΟΦΕΩΣ ΘΗΛΕΙΑΣ ΡΟΠΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΝ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ" Η ΟΠΟΙΑ ΔΡΩΝΤΑΣ ΩΣ ΘΗΛΥΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ - ΟΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΣΕΣ ΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΥΣΑ ΜΥΛΩΝΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΤΑΞΙΑΡΧΗ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΑΘΕΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΙΣΧΟΙΝΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥΕΤΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΥΣΑ ΜΥΛΩΝΑ, 2. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΤΑΞΙΑΡΧΗ, 3. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΑΘΕΑ, 4. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΙΣΧΟΙΝΑ, 5. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΔΡΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΜΑΖΟΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΤΥΠΙΚΩΣ Ή ΑΤΥΠΩΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΜΑΖΟΝΙΚΕΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΩΣ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ (αφού η εισαγγελέας διατάσσει και κινητοποιεί την ένοπλο δύναμη της αστυνομίας) ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΕΠΙ ΕΞΙ (6) ΕΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΣΗΣ, ΟΠΟΥ Ο ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ "…η εισαγγελέας μου είπε..." ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ "…ο παιδοψυχίατρος μου είπε…", ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΑΤΗ ΤΥΠΟΥ «ΟΥΡΟΒΟΡΟΥ ΟΦΕΩΣ» - «ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ» - «ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΙΤΙΑΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ», ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ~ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗΣ ΘΗΛΕΙΑΣ ΡΟΠΗΣ.

    http://nemetwr.pa-sy-a.gr/2010/05/22/00-00/pa-sy-a_nemetwr_2010-05-22_00-00.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΜΕΑΣ "ΝΕΜΕΤΩΡ"

    ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ "ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00005 ] [ 2010.05.25 00:00 ]

    Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ~ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΤΙΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΘΗΛΕΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ» ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΓΜΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΕΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΩΣ "ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΔΡΕΣ-ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΣΣΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥ ΥΠΕΡΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΖΟΝ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ

    ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ~ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΣΥΝΟΥΣΙΑΚΗ ΠΟΡΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ "ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ" ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΕΝΝΑ ΩΣ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΕΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ~ ΝΟΜΕΙΣ ~ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΝΑ-ΚΑΤΑ-ΔΙΑ-ΝΟΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΑΛΟΥΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ~ ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ ΑΝΔΡΟΓΥΝΑΙΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ~ "ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ" ΤΟΥ 1960-1962 ΟΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΟ~ΤΕΚΤΟΝΑ ΑΝΔΡΕΑ Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΙΣΑΝΔΡΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ~ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ~ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ» ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟ ΠΡΟΑΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ~ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ~ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ~ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" Ή "ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ~ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ~ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΗ ΩΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΑΡΠΑΖΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ ΔΙΚΗΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΕΠΙΤΗΔΙΩΣ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΜΗΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΣΚΟΤΩΣΕΙ» ΨΥΧΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΙΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ

    http://nemetwr.pa-sy-a.gr/2010/05/25/00-00/pa-sy-a_nemetwr_2010-05-25_00-00.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΒΙΑΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΟΥΕΛΙΑΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΙΣΑΝΔΡΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ-ΓΟΝΕΑ-ΠΑΤΕΡΑ ΜΕΣΩ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ

    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2010/11/21/20-30/pa-sy-a_anakoinwths_2010-11-21_20-30.htm#plohghsh_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - "ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ" - Ε.Γ.Ε. - ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΒΛΩΣΗΣ

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ "ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ" - Ε.Γ.Ε. ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "Ιστορική Αναδρομή"

    "...Η οργάνωσή μας ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα συνειδητοποιημένων φεμινιστριών γυναικών που πολιτικά ανήκαν στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς. Με επικεφαλής τη Μαργαρίτα Παπανδρέου ήταν οι : Μαρία Βούλγαρη, Ελένη Βούλγαρη, Κάκια Γεννηματά, Ντιντή Γιαννοπούλου, Νίκη Διδίκα, Μαριλένα Ευαγγελάτου, Δήμητρα Καστάνη, Κική Κούτσικα, Μαρία Κυπριωτάκη, Χρυσάνθη Λαϊου – Αντωνίου, Δέσποινα Μαζαράκη, Έφη Μπιτσαξάκη, Καλλιόπη Μπουρδάρα, Μαίρη Μωραϊτου, Κατερίνα Παντελίδου, Έφη Παπαχρήστου, Άννα Παναγοπούλου, Τιτίνα Πανταζή, Αλίκη Τσαπάρα και Λίλα Χριστοφορίδου..."

    "...To 1983 μαζί με τις άλλες γυναικείες οργανώσεις και μετά από αλλεπάλληλες πορείες, διαμαρτυρίες και πιέσεις πετύχαμε την αλλαγή του Οικογενειακού Δικαίου. Στις νομοπαρασκευαστικές επιτροπές συμμετείχαν τα μέλη μας Χρυσάνθη Λαϊου-Αντωνίου και Βιλελμίνη Γεωργιλά. Παράλληλα συμβάλαμε αποφασιστικά στη δημιουργία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας με πρώτη Γ.Γραμματέα το μέλος μας Χρυσάνθη Λαϊου – Αντωνίου..."

    "...Το 1986 έκλεισε με μια ενημερωτική πανελλαδική καμπάνια για τη νομιμοποίηση της άμβλωσης..."

    ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - Ε.Γ.Ε.
    http://www.ege.gr/
    http://www.ege.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=81&Itemid=154

    ΠΗΓΗ:
    http://anti-amazon.blogspot.gr/2012/09/blog-post_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΗΝ "ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ" ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ

    http://anti-amazon.blogspot.com/2011/02/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΔΡΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΚΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΝΔΡΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΚΑΛΑ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟΥ ΥΠΕΡΔΟΜΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΘΕΜΙΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΣΚΕΨΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΔΟΜΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΩΝ ΥΓΙΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΣΚΕΨΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΑΤΕΛΗ ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ


    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

    ΕΔΩ:
    http://syndesmos.pa-sy-a.gr/2006/07/07/12-00/pa-sy-a_syndesmos_2006-07-07_12-00.htm#plohghsh_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΔΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΕΠΑΝΑΔΟΜΩΝΤΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ Η ΜΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ-ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΜΗΤΡΩΑ ΠΑΤΡΩΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑ-ΚΑΤΑ-ΔΙΑ-ΝΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ


    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

    ΕΔΩ:
    http://syndesmos.pa-sy-a.gr/2006/07/07/12-00/pa-sy-a_syndesmos_2006-07-07_12-00.htm#plohghsh_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΙ ΑΝΑ-ΚΑΤΑ-ΔΙΑ-ΝΟΜΕΙΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΟΜΗΣ ΟΤΙ "ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ" ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΔΟΛΙΑ ΤΡΙΠΛΗ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΪΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΣΕ / ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΜΕΡΙΜΝΑ / ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΑΝΑ-ΚΑΤΑ-ΔΙΑ-ΝΟΜΗ ΑΥΤΩΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΓΟΝΕΪΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ-ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΜΗΤΕΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

    ΕΔΩ:
    http://syndesmos.pa-sy-a.gr/2006/07/07/12-00/pa-sy-a_syndesmos_2006-07-07_12-00.htm#plohghsh_05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΙΜΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΜΗΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΡΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΦΥΛΙΖΕΙ ΠΡΟΑΓΩΝΤΑΣ ΤΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΕΣ ΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΕΥΚΟΛΩΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΟΝΕΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝ ΕΙΔΗ ΜΙΣΘΟΥ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΩΝ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΔΙΚΩΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΙ ΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΛΗΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΑΣΥΔΟΣΙΑ) ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΣ & ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΕΔΟΘΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΥΠΕΡΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ Ή ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΥΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ Ή ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΜΕΝΗΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΩΣ ΔΟΛΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΚΜΑΥΛΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΥΛΙΣΕΙ ΝΑ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΗ ΦΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΑΝΩΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟ ΑΤΥΠΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΗΤΕΡΑ» ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΠΑΝΩΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ Ο ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑΣ-ΠΑΤΕΡΑΣ


    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

    ΕΔΩ:
    http://syndesmos.pa-sy-a.gr/2006/07/07/12-00/pa-sy-a_syndesmos_2006-07-07_12-00.htm#syndemos_A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΩΡΙΜΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΝΔΡΕΣ-ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΥΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΕ ΟΜΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΜΑΙΑ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΣΕ ΣΕΡΝΟΜΕΝΑ ΨΥΧΙΚΑ ΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΣΚΕΙΤΑΙ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

    ΕΔΩ:
    http://syndesmos.pa-sy-a.gr/2006/07/07/12-00/pa-sy-a_syndesmos_2006-07-07_12-00.htm#syndemos_B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΩΣ ΤΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΦΘΙΝΟΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΓΟΝΕΪΚΗΣ ΠΑΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΓΕΛΩΝΤΑΣ

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

    ΕΔΩ:
    http://syndesmos.pa-sy-a.gr/2006/07/07/12-00/pa-sy-a_syndesmos_2006-07-07_12-00.htm#syndemos_G

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις